Calendar evenimente

<<  Februarie 2012  >>
 L  M  M  J  V  S  D 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
202126
272829    

Te asteptam la...

Autentificare

Publicitate

magazin bebelusi

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parola: Aminteste-ma
Timp liber copii, locuri de joaca, activitati pentru copii

Cum isi petrec timpul liber copiii nostri? Fac sport, citesc, se plimba prin parc, viziteaza muzee, merg la film? Sau poate la locuri de joaca ori petreceri? Impartasiti-ne experientele voastre.
  • Pagina:
  • 1

SUBIECT: ANIMATOR petreceri copii BRAILA

ANIMATOR petreceri copii BRAILA acum 2 luni, 1 saptamina #39

ANIMATOR de timp liber ,din BRAILA, calificat in activitati extrascolare,particip la petreceri pentru copii organizate in locatii alese de dvs sau la domiciliul copilului.Distractia si voia buna vor fi asigurate prin: interpretarea de personaje ca SPORTACUS,PRINT sau CLOWN,pictura pe fata,modelare de baloane in diverse forme,jocuri si concursuri,trucuri de magie,pret negociabil,tel 0720331929,0729154283

De asta ce spui?

Rasp: ANIMATOR petreceri copii BRAILA acum 1 luna #41

Buna !Mamici, daca se apropie petrecerea aniversara a copilului dumneavostra, sau pur si simplu vreti sa i faceti o surpriza si va aflati in impas,asa cum a fost cazul meu, apelati la serviciile unui animator profesionist(ce intruchipeaza personajul animat preferat) care va va distra copilasul si micii sai invitati prin jocuri interactive, baloane modelabile, facepainting, muzica, dans, karaoke...Eu am o singura problema si anume ca fetita mea a vrut-o pe Tinkerbell de 5 ori consecutiv )asa ca v-o recomand si voua impreuna cu celelalte personaje u www.petrecericopii.net
  • Pagina:
  • 1
Pagina a fost creata in: 0.57 secunde